Requirements

EURÓPAI KÁRTÉRÍTÉSI ÜGYINTÉZŐ KÖZPONT KFT.
euco odszkodowania
euco odszkodowania
Az EuCO az egyik legnagyobb kártérítéssel foglalkozó cég Lengyelországban. Segítünk a balesetben sérült áldozatoknak és családjuknak, hogy kártérítést kaphassanak a biztosító társaságoktól.
 
Az Euco egy vállalat hatalmas fejlődési lehetőségekkel. Az elmúlt 7 év során Lengyelország piacvezető kárrendezési vállalatává nőtte ki magát, segítve az áldozatokat kártérítésük megszerzésében a biztosítóktól. A tapasztalatunk, a tudásunk és a több éves szakértelmünk a garancia a legmagasabb szintű szolgáltatáshoz. A mi társaságunk az egyetlen Lengyelországban, ami saját ügyvédi irodával rendelkezik. Ez az, ami miatt folyamatosan biztosítani tudjuk a megfelelő kárrendezést akár perben, akár peren kívül. Több, mint 50.000. ügyfél bízott meg minket kártérítési ügyével 2004 óta.
 
Több

 

Děkuji za spolehlivé a rychlé vyřízení mého případu. 
Přeji Vám krásné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok. 
Alicja P.
opinie1
 
cytat Tisztelt Cím!

Szeretném megköszönni minden Munkatársuknak, aki ügyemmel foglalkozott, elhivatott munkáját és elkötelezettségét kárigényem intézésében.

Tisztelettel HJ Kecskemét 2014.01.06.

   
cytat Tisztelt Európai Kártérítési Ügyintéző Központ!

Köszönöm a megértésüket, örvendek, hogy Önökkel kerültünk kapcsolatba és lelkiismeretesen végzik munkájukat segítve a testi-lelki nehézségben lévő embereknek.

Tisztelettel BT                                             Csíkszereda-2013.09.12.
   
  Több

 

Děkuji za spolehlivé a rychlé vyřízení mého případu. 
Přeji Vám krásné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok. 
Alicja P.

zapytaj


Engedélyezem, hogy személyes adataimat felhasználják az 1992. évi LXIII. törvény alapján.